Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17703
Title: ЗАСОБИ ВІЙНИ З ТЕРОРИЗМОМ І ПРАВОВИЙ СТАТУС ПІДОЗРЮВАНИХ У ТЕРОРИЗМІ ОСІБ ЗГІДНО ІЗ МІЖНАРОДНИМ ПРАВОМ ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ
Authors: Важна, Катерина Анатоліївна
Keywords: боротьба з тероризмом, міжнародне право збройних конфліктів, правовий статус осіб, що під- озрюються у тероризмі, збройний конфлікт міжнародного характеру, збройний конфлікт неміжнародного характеру.
Issue Date: 2014
Publisher: Важна К. А. Засоби війни з тероризмом і правовий статус підозрюваних у тероризмі осіб згідно із міжнародним правом збройних конфліктів / К. А. Важна // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Право». – 2014. – Вип.24. – Т.4. – C. 157-161.
Abstract: У статті вказується на спорідненість тероризму і збройних конфліктів. Розкривається допустимість та ефектив- ність застосування міжнародного права збройних конфліктів у боротьбі з тероризмом у випадку, коли тероризм і контртероризм досягають масштабів збройного конфлікту. Розкривається правовий статус осіб, що підозрюються у тероризмі, за таких умов: а) боротьба з тероризмом переросла у міжнародний збройний конфлікт; б) боротьба з тероризмом переросла у збройний конфлікт неміжнародного характеру; в) особи затримані у межах боротьби з тероризмом поза рамками збройного конфлікту.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17703
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного права



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.