Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/15839
Title: Особливості викладання навчальних дисциплін «Музеєзнавство» та «Архівознавство» в контексті кредитно-модульної системи (на прикладі досвіду кафедри «Історії та документознавства» Національного авіаційного університету)
Authors: Курченко, Тетяна Євгенівна
Keywords: музеєзнавство, кафедра історії та документознавства, Гуманітарний інститут, НАУ, спеціальність документознавство та інформаційна діяльність
Issue Date: 2014
Publisher: ДНУ
Abstract: Стаття присвячена досвіду викладання навчальної дисципліни «Музеєзнавство» на кафедрі історії та документознавства Гуманітарного інституту Національного авіаційного університету.
Description: Курченко Т. Є. Особливості викладання навчальних дисциплін «Музеєзнавство» та «Архівознавство» в контексті кредитно-модульної системи (на прикладі досвіду кафедри «Історії та документознавства» Національного авіаційного університету) / Т. Є. Курченко // Розвиток соціально-гуманітарної освіти і науки в контексті модернізації вітчизняної вищої школи: ІІ всеукр. наук.-практ. конф., 26 грудня 2014 р. – Дніпропетровськ; ДНУ, 2014 – Ч. І – С.114-118.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/15839
Appears in Collections:Наукові статті НПП кафедри української мови та культури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Особливості викладання навчальних дисциплін.docx21.54 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.