Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГусятинська, Наталія Альфредівна-
dc.contributor.authorКупчик, Михайло Петрович-
dc.contributor.authorЩербатий, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛіпєц, Антон Адамович-
dc.contributor.authorТетеріна, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorГусятинський, Микола Володимирович-
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorКасян, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2014-11-03T14:00:14Z-
dc.date.available2014-11-03T14:00:14Z-
dc.date.issued2009-02-13-
dc.identifier.citationПат. 42253Україна, МПК (2009.01) С13D1/10. Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах / Гусятинська Н. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u200901150; заявл. 13.02.09; опубл. 25.06.09, Бюл. №12, 2009 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11170-
dc.description.abstractСпосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, оброблення коренеплодів дезінфікуючим розчином під час закладання у кагати, який відрізняється тим, що як дезінфікат використовують 0,02-0,06% розчин натрієвої солі дихлорізаціанурової кислоти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавний Департамент Інтелектуальної Власностіuk_UA
dc.subjectцукровий бурякuk_UA
dc.subjectнатрієва сільuk_UA
dc.subjectкагатuk_UA
dc.titleСпосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряківу кагатахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Решетняк patent 4.pdfОсновна стаття561.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.